20 jul 2013

El huerto

A casa tenim un petit hort (gràcies a "l'abuelo", tot s'ha de dir). Cada estiu collim tomàtigues, carabassons, albergínies...enguany a més a més tenim mongetes!! És una planta ben maca i vistosa, amb aquestes floretes liles, i ben agraïda, perquè cada dia ens dóna una petita collita, així que n'he teixit dues perquè les nines juguin a la cuineta. No són tan suggerents com les d'aquesta artista japonesa però crec que han quedat ben logrades, no trobau?

En casa tenemos un pequeño huerto (gracias al abuelo, todo hay que decirlo). Cada verano cogemos tomates, calabacines, berenjenas...este año además tenemos judías verdes!! Es una planta muy bonita y vistosa, con estas florecitas lilas, y bien agradecida, porque cada día nos da una pequeña cosecha, así que he tejido dos para que las niñas jueguen en la cocinita. No son tan sugerentes como las de ésta artista japonesa pero creo que han quedado bien logradas, no os parece?




2 comentarios :

  1. Silvia m'encanten les verduretes, jo n'he fetes amb paper de seda i queden molt divertides, pero aquestes mongetes i les verdures de l'artista japonesa son una passada, aixo es un grau superior!!!.Vull aprendre a fer ganxet!!!!

    Una besada

    Magdalena

    ResponderEliminar
  2. M'encanten l'hort i les mongetes de ganxet

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...