16 abr 2014

Conejita amigurumi

 Aquests dies les tendes estan plenes de conillets de xocolata i ous i mones de pasqua, així que vull desitjar-vos bones vacances amb aquesta conilleta de ganxet. Vaig refer el patró fins aconseguir la mida que volia (els patrons que vaig trobar eren per a conillets més petits, i aquesta fa uns 20cm). El vestit està fet sense patró, però si teniu una mica d'idea de ganxet, veureu que és molt senzill. Només cal afegir molts punts a cada punt baix de la darrera volta per tal que es formin els "volants".

Éstos días las tiendas están llenas de conejitos de chocolate y huevos y "monas" de pascua, así que os deseo buenas vacaciones con ésta conejita de ganchillo. Fui modificando el patrón hasta conseguir la medida que quería (los patrones que encontré eran para conejitos más pequeños, y ésta mide unos 20cm). El vestido está hecho sin patrón, pero si tenéis un poco de idea de ganchillo, veréis que es muy sencillo. Sólo hay que añadir muchos puntos en cada punto bajo de la última vuelta para que se formen los volantes.





5 comentarios :

  1. M'encanta Silvia, es una preciositat. Que passeu bones festes!!!

    Magdalena

    ResponderEliminar
  2. oohhh fins avui no he vist la conilleta, què guapaaa!!!!

    Joana

    ResponderEliminar
  3. Que monada!!
    te he conocido por casualidad, y me quedo siguiéndote, te invito a visitar mi blog y si te gusta, también a que me sigas ;) saludos!!
    Visita a Little Kimono ^.^

    ResponderEliminar
  4. és molt bonica la conilleta!! Per a pasqua es molt apropiada! jaja
    Acave de descobrir el teu blog i m'ha agradat molt així que soc la teua nova seguidora
    Thiscanbeperfect.blogspot.com

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...