24 ene. 2015

Chal de grannys (ganchillo para principiantes IV)

Hola!! Avui he trobat un comentari al bloc amb una sorpresa ben agradable. M'han concedit un premi, i me fa especial il·lusió perquè ve de part d'una de les primeres seguidores que va tenir aquest bloc. Es tracta de Carmen, que té un bloc de manualitats que es diu "el rincón de Baqui". Des d'aquí li vull donar les gràcies per la seva fidelitat i per aquest premi, que ha sorgit aquí.

Hola!! Hoy he visto un comentario en el blog con una sorpresa muy agradable. Me han concedido un premio, y me hace especial ilusión porque viene de parte de una de las primeras seguidoras que tuvo este blog. Se trata de Carmen, que tiene un blog de manualidades que se llama "el rincón de Baqui". Desde aquí le quiero dar las gracias por su fidelidad y por éste premio, que ha surgido aquí.


A més a més també vos vull mostrar el xal que vaig fer durant les vacances de nadal per a la meva filla. El patró és molt senzill i es fa ràpid, per la qual cosa pot ser un projecte ideal per a principiants. Només cal sebre fer cadeneta i punt alt. Si vos fa peresa canviar de color, també es pot fer llis, o bé utilitzar un fil de colors. Jo vaig aprofitar restes de llana merino i cotó, així que és calentet i no pica gens.
Animau-vos, que queda molt bé!!!

Además también os quiero enseñar el chal que hice durante las vacaciones de navidad para mi hija. El patrón es muy sencillo y se hace rápido, por lo que es un proyecto ideal para principiantes. Sólo hay que saber hacer cadeneta y punto alto. Si os da pereza cambiar de color, también se puede hacer liso, o bien utilizar un hilo de colores. Yo aproveché restos de lana merino y algodón, así que es calentito y no pica nada.
Animaos, que queda muy bien!!!
1 comentario :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...