26 abr. 2013

Començant...

Després de pensar-m'ho molt i de "barallar-me" amb blogger, he creat aquest bloc per tal de mostrar les cosetes de ganxet que he anat fent aquests darrers anys i d'altres que tenc pendents. Me sentia en deute amb tota la gent en la que m'he inspirat (o directament copiat) per fer amigurumis, peücs i altres "labores", així que esper que jo també vos pugui servir de guia o ajudar en el que sigui possible.
Com haureu notat, aquest és un bloc bilingüe castellà-català. El nom, "Ganchillo al fresco", és un homenatge a la meva padrina, que els estius feia crochet prenent la fresca en el seu poble d'Andalusia mentre els nins corrien i jugaven pel carrer. L'altra padrina, a més a més em va ensenyar els punts bàsics per aprendre a fer granny squares, encara que ni ella mateixa sabia que aquelles mantetes de quadrats de llana tenien aquell nom...A partir d'aquí, i de manera casual, vaig descobrir tot un món a internet que vull compartir amb vosaltres...I com que arriba l'estiu, vos deix el patró d'aquests mini gelats per tal que vos aneu ambientant.

Después de pensármelo mucho y de "pelearme" con blogger, he creado este blog para mostrar las cosas de ganchillo que he ido haciendo estos últimos años y otras que tengo pendientes. Me sentía en deuda con toda la gente en la que me he inspirado (o directamente copiado) para hacer amigurumis, patucos y otras labores, así que espero que yo también os pueda servir de guía o ayudar en lo que sea posible.
Como habréis notado, este es un blog bilingüe castellano-catalán. El nombre, "Ganchillo al fresco", es un homenaje a mi abuela, que en verano hacía crochet tomando el fresco en su pueblo de Andalucía mientras los niños corrían y jugaban por la calle. Mi otra abuela, además, me enseñó los puntos básicos para aprender a hacer "granny squares", aunque ni ella misma sabía que aquellas mantitas de cuadrados de lana tenían aquel nombre...A partir de aquí, y de manera casual, descubrí todo un mundo en internet que quiero compartir con vosotros...Y como llega el verano, os dejo el patrón de estos mini helados para que os vayáis ambientando.
Als nins els encanten, i triomfen a les cuinetes. 
 A los niños les encantan, y triunfan en las cocinitas.
Esper que vos hagi agradat. Fins aviat!!!

Espero que os haya gustado. Hasta pronto!!!

3 comentarios :

 1. Silvia precios,la feina i el blog.
  Gràcies i fins aviat.

  ResponderEliminar
 2. Fan mengera!

  Benvinguda a la blogosfera.

  ResponderEliminar
 3. Ets una crack, un blog amb sentiment i frescura, m'encanta!!!!

  ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...