29 abr. 2013

Ovelles

Aquest és un dels primers amigurumis que vaig fer, l'ovelleta blanca. Encara no entenia molt bé el patró, i vaig haver de fer i desfer diverses vegades. L'enllaç que vos deix és el de la traducció que va fer Linibau del patró original en anglès.

Éste es uno de los primeros amigurumis que hice, la ovejita blanca. Aun no entendía muy bien el patrón, y tuve que hacerlo y deshacerlo varias veces. El enlace que os dejo es la traducción que hizo Linibau del patrón original en inglés.

La vaig fer un poc més grossa, amb el cos i el cap de llana i una agulla més gruixada. Les orelles, cara i potes estan fetes amb fil de cotó. Després n'he fet d'altres una mica més petites i amb un fil rosa molt suau. La de l'esquerra duu un picarol (cascabell) forrat de ganxet. El que m'agrada de fer ganxet és que els projectes acabats mai són idèntics. Sempre hi ha petites o grans diferències, depenent de la mida, el fil, el color, els detalls finals, l'expressió...anireu veient que som incapaç de fer dos amigurumis iguals.

La hice un poco más grande, con el cuerpo y la cabeza de lana y una aguja más gruesa. Las orejas, cara i patas están hechas con hilo de algodón. Después he hecho otras un poco más pequeñas, con un hilo rosa muy suave. La de la izquierda lleva un cascabel forrado de ganchillo. Lo que me gusta de hacer ganchillo es que los proyectos acabados nunca son idénticos. Siempre hay pequeñas o grandes diferencias, dependiendo de la medida, el hilo, el color, los detalles finales, la expresión...iréis viendo que soy incapaz de hacer dos amigurumis iguales.
A poc a poc anam fent un ramat: Beeeeeee!!
Poco a poco vamos haciendo un rebaño: Beeeeeeee!!

3 comentarios :

  1. Impossible que quedin idèntics. N'estic totalment d'acord.

    ResponderEliminar
  2. quina sort tenir-te i poder gaudir del que fas! felicitats! Muuuuuà
    Aina P

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...