29 jun 2013

Toalla infantil

M'agraden molt les tovalloles. Són un element quotidià, però precisament per això, són especials. Començar o acabar el dia amb un bon bany o una bona dutxa no seria un plaer complet si després no et poguessis embolicar amb una tovallola o un barnús ben suau. És per això que pens que són un complement imprescindible, encara que a vegades no li donem importància, i està bé tenir cura de l'estètica. En el cas dels nins, serveixen per fer el moment del bany encara més especial, incloent una part lúdica: fils de colors, diferents textures depenent del material utilitzat per decorar (tela, feltre, ganxet...), aplics amb formes d'animals, flors....ja vos vaig mostrar una en aquest post
Aquesta té un elefant teixit. El patró el podeu trobar a lionbrand. És per fer un coixí, però jo he fet només una part del cos i una orella. El cap l'he fet igual, i té un poc de "relleno" per donar volum. No el vaig omplir molt perquè fos més fàcil d'eixugar.

Me gustan mucho las toallas. Son un elemento cotidiano, pero precisamente por eso son especiales. Empezar o acabar el día con un buen baño o una buena ducha no sería un placer completo si después no te pudieras envolver en una toalla o albornoz bien suave. Por eso pienso que son un complemento imprescindible, aunque a veces no le demos importancia, y está bien cuidar la estética. En el caso de los niños, sirven para hacer el momento del baño aún más especial, incluyendo una parte lúdica: hilos de colores, diferentes texturas dependiendo del material utilizado para decorar(tela, fieltro, ganchillo...), apliques con formas de animales, flores...ya os enseñé una en este post
Ésta tiene un elefante tejido. El patrón lo podéis encontrar en lionbrand. Es para hacer una almohada o cojín, pero yo he hecho sólo una parte del cuerpo y una oreja. La cabeza está igual, y tiene un poco de "relleno" para dar volumen. No la llené mucho para que se secara más fácilmente.







Bon cap de setmana!!
Buen fin de semana!!

3 comentarios :

  1. Sílvia, cada vegada te superes, m'encanta el protagonisme que li has donat a la tovallola en aquest post, realment moltes vegades no sabem apreciar els petits detalls,sensacions i plaers de la vida i en aquest cas n'has sabut descriure un molt bé.Com te vaig dir,no és només un blog de ganxet, és un blog de sentiments!!. Segueix que ho estas fent molt bé.

    Una besada

    Magdalena

    Magdalena

    ResponderEliminar

  2. Sílvia, m'encanta la tovallola i també el petit homenatge que li fas amb el teu escrit. Sí, volia afegir-me al comentari anterior, pens exactament com na Magdalena! Sempre és un gust llegir-te i veure tot el que fas. Gràcies!

    Joana

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...