10 nov. 2013

Mitones de colores

Primer projecte hivernal, encara que el fred se resisteix a arribar...vaig comprar aquests fils de cotó amb la idea de fer un coixí, però al final els he utilitzat per fer uns petits mitons. Són pràctics perquè permeten jugar tenint a la vegada les mans calentetes. A mi me costa molt fer coses amb els guants tradicionals, així que des de que vaig descobrir aquests sense dits me varen convèncer molt més, i si a més a més viviu a un lloc on no fa un fred excessiu, són el complement ideal.

Primer proyecto invernal, aunque el frío se resiste a llegar...compré éstos hilos de algodón con la idea de hacer un cojín, pero al final los he utilizado para hacer unos pequeños mitones. Son prácticos porque permiten jugar teniendo a la vez las manos calentitas. A mí me cuesta mucho hacer cosas con los guantes tradicionales, así que desde que descubrí éstos sin dedos me convencieron mucho más, y si además vivís en un sitio donde no hace un frío excesivo, son el complemento ideal.

Tenen un puny de punt elàstic de ganxet, i després he seguit fent voltes de punt alt (teixides en rodó), cada una d'un color. La darrera està feta en punt ras. L'única cosa que no m'agrada molt és que no aconseguesc que la unió de les voltes sigui "invisible", però llevat d'això, estic contenta amb el resultat, i segur que no seran els darrers que faci!!
Què vos semblen?

Tienen un puño de punto elástico de ganchillo, y luego he seguido haciendo vueltas de punto alto (tejidas en redondo), cada una de un color. La última está hecha en punto raso. Lo único que no me gusta mucho es que no consigo que la unión de las vueltas sea "invisible", pero por lo demás estoy contenta con el resultado, y seguro que no serán los últimos que haga!!
Qué os parecen?
4 comentarios :

 1. Silvia ets una crack, m'encanten!!!
  Ja m'agradaria saber fer coses com aquestes!!!.Tot i aixo tenim una bona mestra amb tu, es questio de temps que n'aprenguem.

  Magdalena

  ResponderEliminar
 2. Molt xulos!!! Em recorden a uns que té Lucy de Attic24. dir-te que perque no es notiel canvi de volta comença en un altre lloc, es a dir, no facis tots el començaments al mateix punt, ves variant el lloc.

  T'aniré visitant. Petonets

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Moltes gràcies per visitar el meu raconet, i pel consell. Me serà molt útil!!!

   Eliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...